Monkiworld

Ovimies pimputteli tänään juuri sopivasti ovikelloa, kun olin kotona. Altistuin julkiselle nöyryytykselle ja menin avaamaan oven pyjamassa, likatukassa ja silmälaseissa. Mutta se kannatti, sillä herralla oli minulle tuomisiksi pikku paketti Monkilta. Tai niin minulle sanottiin, kun annoin yhteystietojani Monkia Suomessa edustavalle Star PR:lle. Mutta se olikin ihan järjetön paketti kaikkea kivaa tiistaipäiväni iloksi. 

DSC05358-1DSC05361-1


Reilun kaupan puuvillasta valmistettuun kangaskassiin oli kääritty tekonahkainen pussukka(jollainen multa löytyy itseasiassa jo oranssina ja turkoosina), puuvillainen unimaski sekä kasa muuta hauskaa. Muuta hauskaa pitää sisällään Monkin talven lehden, julisteita, materiaalia ensi keväästä/kesästä, siirtotatuointeja ja purukumia, hih. Tällä olisi tällä hetkellä muuten ranteensa sisäpuolella tuo söpö pieni sininen mustekala Monki. Hänen nimensä on Imoo, ja kuvauksen mukaan, hän ajattelee aina muita!

DSC05331-1DSC05333-1DSC05339-1

Eikö näytäkkin ihanan värikkäältä? Tuo väri-ilottelu yritti tarttua mun tämän päivän pukeutumiseenikin, mutta pyrin hillitsemään itseni ja tyydyin pukeutumaan vain sinapinkeltaiseen neuleeseen. Pelkäsin aiheuttavani hiukan liikaa hämminkiä, jos lähden pyörimään julkiselle paikalle vaaleanpunaisessa mekossa keskellä helmikuuta ;-) 


Paketista kiitokset Monkille!