Lunchbreak!

10.2-1

Terveisiä lounastauolta! 

Myönnettäköön, mä vetelen täällä jotain kymmenettä kertaa tällä viikolla Ceasar-salaattia. Olen himoinnut sitä päivästä päivään sellaisella intohimolla, että K-marketin tädit on varmaan ihmetelleet, että mihin niiden kaikki Pirkan salaattipussit ovat kadonneet. Minun tyytyväiseen mahaani, voinen kertoa. Tai oikeastaan, tämä mun valkosipulilta löyhkäävä olemukseni taitaa paljastaa mut ennen kuin ehdin edes suutani avaamaan…

Syömisen lisäksi mä täytin tiskikoneen. Ja varmaankin ensimmäistä kertaa elämässäni tulin siitä pirun onnelliseksi. Johtunee ehkä siitä, että mun tiskikone meni viikko sitten rikki kovien pakkasten ja huoltomiesten möhlimisen yhteistuloksena. Ja minä puolestani päätin, etten tiskaa asunnossa, jonka vuokrasopimuksessa lukee varustelujen kohtaalla tiskikone. Voitte kaikki ihan mielenkiinnolla miettiä miltä mun keittiöni on näyttänyt kuluneen viikon ajan ;-) Tulin myös huvittavan iloiseksi lapusta, jonka huoltomiehet olivat jättäneet pöydälle. Se sanoi: ”JEEEEEEEE! Toimii!”.