Lovely Alexa

Jos olen jostain kevään/kesän highstreet-mallistosta innoissani, niin se on ehdottomasti Alexa Chungin ja Vero Modan yhteistyön hedelmä. Mallisto on täynnä 30-luvun tyylistä ajatonta eleganssia. Se on nähtävissä sekä yksinkertaisista leikkauksista että yksityiskohdista. Mukana on tietysti hiukan nykyaikaista twistiä parkatakin ja farkkukankaankin muodossa! Ja voi tota Alexaa, olisko ihan mahdollista, että vaihtaisin ulkonäköäni kyseisen leidin kanssa? 

Kuvakaappaukset3-1

kuvat täältä

Olenko muuten ainut, kehen nappaa enemmän tuollainen hienostuneisuus kun nykyisin joka paikasta puskeva seksikkyys? Minusta vain kauniisti leikattu mekko holkkihihoilla ja kellohelmalla on paljon kauniimpaa katseltavaa kuin ne liian lyhyet makkarankuoret, joita nuorten kaupat nykyään turhan usein tarjoavat.