kukkaistyttö

Ystävässäni Laurassa on sellainen kummallinen vaikutus muhun, että teen hänen yllyttämänään vaikka mitä hetken mielijohteesta. Paras esimerkki on tietysti tuo meidän viime syksyinen reilausreissu. Juteltiin yhtenä ihan normaalina kesäiltana facebookissa, kunnes Laura kysyi lähdenkö sen kanssa reissuun. No totta helvetissä lähden. Tällaiset asiat ovat kovin omituista ihmiselle, joka nauttii kaiken pikku tarkasta suunnitelusta esimerkiksi mitä moninaisimpien listojen muodossa. 

Eilen se nainen sitten taas yllytti mua ja paukahti luokseni kello kahdeksalta vaatien, että lähden sen kanssa Helsinkiin. No kai mä sitten lähden. Pakkasin kimpsuni, ajoin Helsinkiin, istuin iltaa Lauran isosiskon poikaystävän syntymäpäivillä, käväisin Helsingin yöelämässä ja palasin mäkkärin kautta kotiin joskus ihan liian myöhään aamuyöstä. Ja tämän kaiken lisäksi, näytin kovin kesäiseltä kukkakuosissa, pinkissä huulipunassa ja laventelin liilassa kynsilakassa. Ja ihan note-to-myself, kuvat kannattaa ottaa ennen kuin on ryystänyt sisuksiinsa muutaman lasin liikaa sangriaa. 

12.2


Jumpsuit Gina Tricot/ jakku Fransa/ clutch Seppälä/ korut jc, Gina Tricto&2ndhand/ bootsit Dinsko/ hattu H&M/ 

Tänään on ollut vähän kamalampi olo. Nukuin yöni huonosti Lauran kainalossa sohvalla, käväisin keskustassa syömässä ihan älyttömän herkullista pastaa ja sorruin pikkuisen shoppailemaan. Vaikka olin luvannut itselleni hiljaa pääni sisällä, etten ostaisi hetkeen kenkiä, niin mitäs teet kun Dinskolla on kaikki jo alennetut tuotteet puoleen hintaan? No ostat kaksi paria uskomattoman hienoja, kiilakorollisia korkkareita yhteishintaan 11,40. Monkista ostettua laivastonsinistä kietaisumekkoa en tosin osaa perustella mitenkään muutoin, kuin että näytin siinä pirun hyvältä. Riittääkö se?