HOME

Olenko ainut, kenet valtaa keväisin se kummallinen tunne, että tekisi mieli uusia koko koti lattiasta kattoon? Mieli halajaa raikkaita sävyjä, kukkakuoseja ja leikkisää tunnelmaa vähän turhankin kovin. Mulla mieliteot keskittyvät usein vahvasti uusiin tekstiileihin, mutta ajattelin pysyä tänä vuonna lujana ja olla ostamatta mitään uutta muutenkin tyynyjentäyteiseen kotiini. Mutta haaveillahan saa aina, eikö vaan? 

Kuvakaappaukset5-1

Kuvakaappaukset6-1

Hinnat 5,95-59,95e/ Kuvat hm.com

Mä pidän erityisen paljon H&M:n Homen tekstiilivalikoimasta, sillä ne ovat täydellinen yhdistelmä trendejä ja raikasta näkemystä. Tai minä en ainakaan vielä ole löytänyt yhtäkään muuta kauppaa, joka tekisi niin mahtavia pussilakanoita ja koristetyynyjä niin edulliseen hintaan :-) 

Hmmn, vaihtaisikohan sitä tällä viikolla jo ne turkoosikukalliset kevätlakanat, jotka on ostettu viime vuoden mallistosta? Niin ja millaisia kokemuksia teillä on H&M Home:n tuotteista?