H&M SHOWROOM 23/2

Vielä muutama valikoitu otos eilisestä kuvasaaliista ja sitten lupaan vaieta iäksi aiheesta H&M:n showroom. Tai ainakin siihen asti olen hiljaa, kunnes ne ihanat naiset taas kutsuvat minut hörppimään shamppanjaa keskellä päivää, samalla kun ihastelen kauniita vaatteita ja lörpöttelen mielenkiintoisten neitokaisten kanssa. Elämä bloggaajana on joskus kovin kivaa, vaikka välillä tulee mietittyä, että onko se ihan pöllöä istua illat koneen ääressä naputtelemassa ja muokkailemassa kuvia. Taitaa se vähän ollakkin :-) 

DSC03338-1

DSC03324-1

DSC03316-1

DSC03321-1

DSC03339-1

DSC03314

Tahdon nuo hiukan limeen taittavat neonkeltaiset korkkarit, tahdon FAA-malliston virkatun liivin ja tahdon lisää tuota pähkinä-kinuski-unelmaa. Ei mulla tässä muuta, ajattelin taasen palata maan pinnalle tuolta pilvilinnoistani ja mennä keittämään katkarapunuudeleita ja piparminttuteetä. Rauhaisaa perjantaita!