Friday morning

Miltä teidän perjantaiaamunne näytti tänään? Minun koostui pitkään nukkumisesta vapaa päivän kunniaksi, hyvältä aamupalalta, joka koostui karppileivästä ja ranskalaisesta teestä sekä H&M:n paketin sisällön sovittelemisesta. Ja kuten voitte kuvasta huomata, niin täällä eletään jo kevättä, vaikka ulkona onkin melkein -20 astetta, hurr. Niin ja huomionarvoista on myös se, että minä olen sortunut pastelleihin. VOI kyllä! Tuo laventelin liila pitsimekko on ihan huippu. 

3.2-1

Nyt mä lopetan löhöilyn ja menen suihkuun. Mulla kun on tänään elokuvatreffit…..Lauran kanssa ;-) Katotaan jos saan sen ennen sitä nakitettua ottamaan musta asukuvia. Vaikka tuo vaatteiden erinomaisuus on aika vähäistä näillä keleillä. Jos saisin päättää, heittäisin tuon uuden pitsimekon päälleni nahkatakin ja ballerinojen kaveriksi. Eeei taida onnistua.


Translate: How was your Friday morning? I have a free day at work so i have been eating breakfast and trying spring clothes.