Floral blazer

Olen laittanut itseni säästökuurille näin kevään kynnyksellä, kun yllättäviä menoja ja noh, yksi lomamatkakin ilmestyi yhtäkkiä. Sen lisäksi, että olen yrittänyt viihtyä suurimmaksi osaksi kotisohvalla syömässä nuudelikeittoa, päätin myös vähentää shoppailua. No fiksu ihminen olisi sitten tietenkin jättänyt eilen menemättä Zaraan. Se kun oli varsinainen paratiisi(tai helvetti) täynnä kukkakuoseja, mehukkaita värejä ja laskeutuvia materiaaleja. Annoin itselleni luvan ostaa yhden(!) maltillisen hintaisen vaatekappaleen ja mukaani lähtikin ihana, epäsymmetrisesti leikattu maxihame. Mutta, voi kuinka sydämeni itkikään verta kun jouduin jättämään tämän kauppaan: 

23.2-1

Yritin keksiä kymmenen hyvää syytä miksi tarvitsen sen, ja keksinkin, mutta en vain saanut itseäni tuhlaamaan rahojani. Ja nyt jo ketuttaa. Jos näitä löytyy Turun Zarasta, niin käykää varaamassa mulle tää koossa L, olen tulossa sinne päin meinaan tiistaina :-D 

Ja jos ei löydy, niin arvatkaa kaduttaako? Perseestä tälläset säästökuurit…