FAA

Tiedättekö mikä on takuu varma kevään merkki? Se, että H&M julkistaa pressitiedotteen tämän vuotisesta Fashion Against Aids-mallistosta. Jos malliston tarkoitus on jolle kulle vielä vieras, niin tiivistettynä voisi sanoa, että malliston kanssa tehdään yhteistyötä erilaisten kansainvälisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, jotka kaikki levittävät sanomaa turvaseksistä. Tänä vuonna mallistossa ollaan inspiroiduttu erityisesti erilaisista etnisistä kuoseista ja aivan mahtavaltahan nuo näyttävatkin. Pelkästään niitä katselemalla tuntuu siirtyvän bilettämään paahtavalle rantahietikolle tai kävelemään paljain varpain kotiin baari-illan jälkeen, valoisana kesäyönä. Huoh. 

Downloads4-2

kuvat täältä!

Tuon aika mahtavan ”tatuointi”paidan lisäksi tämä täällä inspiroitui ehkä enemmänkin tuosta ihanan kesäisestä asustepuolesta, sillä ainakin nuo arskat, pääkallokoru, sulkapanta ja kännykkäpussi on SAATAVA! Toisaalta jos mulla olisi pitkät ja laihat kintut, niin kyllä muhun ehdottomasti nappaisi myös nuo liukuvärjätyt shortsit tai jos omistaisin hiukan kapeamman berberin, niin tuo kuviollinen hamekin näyttäisi oikein mukavalta kesärusketuksen seurana! Miltä hyvää tekevä mallisto näyttää teidän näkökentässänne?