DW-WATCHES

Hyvää huomenta typyt! Mulla olisi näin vapaapäivän aluksi kunnia päräyttää käyntiin arvonta, jonka tarjoaa meille Daniel Wellington. Tyypit sieltä päästä ottivat muhun yhteyttä muutama viikko sitten ja pyysivät mua valitsemaan itselleni muutaman kellon. Ja koska te olette niin ihania, niin tottakai he lähettivät yhden kellon arvottavaksi teillekkin!

Rannekellot ovat alunperin tarkoitettu miehille, mutta minusta ne käyvät simppelin muotokielensä ansiosta hyvin myös naisille. Minua Daniel Wellingtonin väki muisti sekä mustalla, nahkaisella Classic Sheffieldillä sekä natorannekkeisten puolelta postista tupsahti Classic Glasgow! Tai mitä mä teitä yritän huijata, minähän nuo kellot valitsin, ei kai kukaan muukaan menisi juuri niillä tylsimmillä väreillä ;-) 

Teille puolestaan Daniel Wellingtonin porukka halusi lahjoittaa arvottavaksi Classic Canterburyn, ihana sekin!

DSC05889-1

DSC05907-1

DSC03203-1

Kuvissa näkyvä puna/valk/sininen on teidän arvontavoittonne ja tuo sinivalkoinen taasen on minun lahjaksi saamani! Esitellään sen nahkainen sitten joskus toiste. 

Osallistumisaikaa olisi tämän viikon sunnuntaihin eli 26.2 asti! Ja koska palkinto on mielestäni niin mahtava, saatte tekin nähdä hiukan vaivaa sen eteen ;-) Ohjeet olisivat seuraavanlaiset: 

1. Mene TÄSTÄ Daniel Wellingtonin-sivuille, ja paina vasemmasta alareunasta tykkää-nappia

2. Tämän jälkeen palaa takaisin minun luokseni, ja anna meikäläiselle rakentavaa kommenttia blogistani. Esim. toivepostaukset ja inhokit, parantamisehdotukset ja haukutkin otetaan avosylin vastaan! 

3. Muista liittää kommenttiisi sähköposti

Onnea arvontaan ja kelloista kiitokset Daniel Wellingtonille! 


EDIT// Facebook-tili tosiaan välttämätön tällä kertaa! Iso anteeksipyyntö niille, jotka eivät kyseiseen palveluun kuulu.