Dream outfits…again!

Olen erittäin pahoillani, jos inspiraatiopostaukset poksahtaa kohta korvistakin ulos, mutta mä en voi itselleni mitään. Mussa on sellainen turmiollinen yhdistelmä ikuista haaveilijaa ja lista-ihmistä, että voi apua. Saatan joskus jopa sortua piirtämään seuraavan päivän vaatteeni ihan vaan siksi, että se on musta niin kovin kivaa. Älkää kysykö miksi, mä vaan olen hiukan…omituinen. 

Koko näytön kaappaus 26.2.2012 233839


Asu no.1 neule Burberry/ takki Acne/ housut&nilkkurit Topshop/ aurinkolasit H&M/ kynsilakka Essie/ laukku Proenza Schouler

Asu no.2 t-paita Acne/ nahkatakki H&M/ tennarit Miu miu/ hame Mary Kantrantzou/ laukku Reed Krakoff/ rannekello Marc Jacobs/

Tällä kertaa inspiraatiota etsittiin kukallisista vaatteistaa, bikertakeista ja yleisestä rentoudesta. Vai olenko mä ainoa hassu, jonka mielestä glitteritennarit on ihan hyvä pari hiukan sporttisemmalle laukulle ja kukkahameelle? Ja tipunkeltainen neule näyttää hauskalta kaverilta kukkafarkuille? EEen uskoo ;–) 


Kumman pukisitte mieluummin päällenne?