Don Corleon

Pakko jakaa teidän kanssa muutama herkkukuva eiliseltä. Lähdettiin keskustaan Vallilasta ainoastaan hyvän ruuan toivossa ja palloteltiin pitkään erilaisten vaihtoehtojen kanssa. Lauran isosisko Annika ehdotteli meille kaikenlaista venäläisestä ruuasta sushiin, mutta mulla oli tasan yksi mieliteko: pasta. Mentiin Kampissa sijaitsevaan Don Corleoneen, tilattiin kaikki erilaiset pastat ja onnellisena maisteltiin toistemme annoksia. Sanoisinko että jumalainen sunnuntailounas. Oli meinaan ehkä parasta pastaa jota olen hetkeen saanut, vaikkakin meitä palvelleella tytöllä taisi olla hiukan huono päivä. 

DSC05508-1DSC05509-1

Kuvat ovat muuten hiukan suttuisia, antakaa se minulle anteeksi. Oli suhteellisen piinaavaa yrittää kuvata herkkuannoksiamme, kun ruuan tuoksu leijaili kiusaamaan nälkäistä kumpuani. Minun annokseni on tuo ylempi, siinä lihatäytteiset pastat oli upotettu tajuttoman hyvään tomaatti-basilikakastikkeeseen ja päälle oli kasattu kruunuksi keko parmankinkkua, rucolaa ja parmesaania. Nami. Nyt tuli nälkä! 


Translate: Yesterday’s food orgasm at Don Corleons. I ate so good meat pasta whit tomatosauce, parma ham, rucola and parmesan. Yummy!