CANDY PINK LIPS

Hoho, arvatkaapa missä mä oikein olin eilen? Uskokaa tai älkää, mutta olin katselemassa Hartwalilla Rammsteinia. Vaikka kyseisten herrojen saksankielinen hevimetalli ei ole ehkä sitä ominta alaani on pakko myöntää, että nautin mahtipontisesta keikasta yllättävän paljon. Okei, saatoin myös vähän hajota, kun ”Pussy”n aikana lavalle ilmestyi valtavan kokoinen penis, joka syöksyi sisältään jotain…..valkoista. 

Yritin pukeutua niin, ettei lipuntarkastajat käännytä mua heti ovelta pois. Tosin taisin turmella koko yrityksen siinä vaiheessa kun sivelin huulilleni karkkipinkkiä huulipunaa. Olen nimennyt sen Barbiepunakseni. Ja se on siis oikeasti aivan shokkipinkkiä, sävy katosi ihmeellisesti noissa kuvissa, höh. Niin ja hei, nämä kuvat julkaistaan sitten sille ehdolla, ettette naura mun hiuksilleni! 2 minuutin suoristusrautakiharat eivät ehkä ole se maailman paras idea… 

16.21

16.2


Mekko Gina Tricot(2ndhand)/ Liivi Seppälä/ saappaat Vagabond(saatu blogin kautta)/ laukku Zara(2ndhand)/ kello Esprit/ rannekorut jc/ 

Niin ja kattokaa, mun Vagabondin saappaani tulivat suutarilta! Nyt ne vihdoin menevät jalkaankin, vaikka onhan tuolla takana vielä hiukan ruttua. Toivotaan että venähtävät vielä pikkusen käytössä. Aika kauniit, eivätkö olekkin? 


Translate: Hoho, can you believe where I was yesterday. I was on Rammstein concert in Helsinki! And I was also trying to dress like true heavy metal girl should. Fail!