BUDAPEST!

Arvatkaapas mitä me tehtiin eilen Lauran kanssa ystävänpäivän kunniaksi? Jotain aika huippua, kihihihih! 

Downloads6-3

kuvat: weheart.it

No KYLLÄ varattiin lentoliput ja maaliskuun lopussa kutsuu Budapest! Tällä kertaa majoitutaan jopa hotelliin ja ollaan liikenteessä matkalaukkujen kanssa. Ihan oikea loma, ihan oikeiden vaatteiden ja kenkien kanssa siis olisi luvassa. Suihkusta, hajuvedestä ja muusta luksuksesta nyt puhumattakaan ;-) 

Nyt olisi teidän aika jakaa minulle ja sille toiselle matkalaiselle hiukan vinkkejä, minne tuossa ihanassa kohteessa kannattaisi ehdottomasti mennä käymään. Meillä tosiaan on aikaa yli viikko, joten ehditään katselemaan ympärillemme hiukan enemmänkin, kuin vain perus turistirysät. Muutkin vinkit, parhaista ravintoloista muihin matkakertomuksiin, ovat tietysti tervetulleita! 

Siispä puput, näppäimistöt sauhuamaan ja vinkkiä tuonne kommenttilaatikon puolelle :-)