Boost your smile!

Mä menin käymään Citymarketissa töiden jälkeen ihan vain aikeenani ostaa hiukan hiusväriä mun vitivalkoisena hohtavaa tyveäni varten, mutta kappas miten kävikään. Kotiin lähti hiusvärin lisäksi saippuaa, kynsilakanpoistoainetta, tyrniöljy-hoito hiuksille, ripsiväri, rasvoja ja kaiken kukkuraksi kaksi uutta huulijuttua. Eeettä näin! Tällä kertaa nappasin mukaani huulipunien sijaan kaksi sävytettyä Natural Coden Smile Boosteria , sillä ne olivat ihan mahtavassa tarjouksessa: kaksi kappaletta 6,50e. 

DSC05234-1

Mun on tehnyt mieli kokeilla näitä siitä asti kun nämä tulivat kauppoihin ja aika hauskoja ovatkin. Berry Melba on todella luonnollisen vaalea, kun taas Wild Rasberry tuo huuliin kauniin pinkin sävyn. Hyllyyn jäi vielä kaksi muuta sävyä, toinen kevyesti lilahtava, toinen kirkkaan punainen. Koostumukseltaan nämä ovat sopivan tahmeita ja läpikuultavia. Siispä povaan näistä tämän kevään lemppareita, varsinkin arkimeikin puolella :-) 

Muita, joiden lemppareita nämä ovat? 

Nyt mä menen värjäämään tuon tyvikasvuni, en kestä katsella sitä enää hetkeäkään…