BB-Miracle Skin Perfector

Älkää hämmentykö tuosta minun pörröisestä aamutukastani, vaan keskittykää ihastelemaan tuota ihoani tai lähinnä sen hohtoa. Kyse ei ole yhtäkkisestä itserakkauden puuskasta vaan uudesta kosmetiikkahankinnasta, jonka ostin toissa päivänä. Ja kyllä tiedetään, olen erittäin altis mainonnalle, mutta tämän kohdalla en kyllä kadu ostamista tippaakaan. Garnierin BB-voide(mistä tää nimi tulee?) kun tekee kaiken, minkä ihonhoito tuotteen toivoisi tekevän. Se heleyttää ihon sävyä ihanasti, varsinkin nyt, kun naama näyttää ikävän harmaalta talven jäljiltä sekä peittää pikkuisia virheitä. Iso peukku tulee myös siitä, että se on kosteuttavaa sekä sisältää suojakertoimen. Se on aika tärkeä juttu naiselle, joka työskentelee melkein puolet vuodesta pihalla. 

26.21

Niin ja älkää nyt luulko, että naamassani on vain tuota voidetta. Se vaatii ainakin minun kasvoillani seurakseen hiukan peitevoidetta sekä irtopuuteria. Poskipunasta nyt puhumattakaan. Mielenkiinnolla kyllä odotan, riittääkö tämä yksinään kesällä, kun iho on kauniisti päivettynyt.

BB-voiteen lisäksi kaupasta lähti mukaan Kate Moss for Rimmel huulipuna, jossa on ihanan kermainen koostumus sekä juuri täydellinen nudesävy. Useimmat nudepunat kun tahtovat olla liian kalpeita sävyltään minun naamaani. Se puolestaan saa aikaan eeerittäin imartelevan huulet-jäässä-efektin.