ASYMMETRIC

Minulla oli eilen erittäin rento sunnuntai ja se näkyi myös olemuksesta. Harjaamaton tukka sai olla ihan vapaasti sotkuinen ja hiukan pystyssä, koska en jaksanut välittää, sillä se näytti mielestäni juuri sopivan rennolta. Vaatteet olivat vähän niin ja näin, mutta en jaksanut välittää, sillä sain pukea päälleni uuden maksihameeni. Hame on muuten sillä tavalla hiukan hauska, että minulle se asettui kuin luonnostaan tuonne ylös vyötärön seudulle, mutta Zaran nettisivuilla se onkin aseteltu lantiolle. Hoho, miten niin olen hiukan lyhyt? 

26.22


Hame Zara/ Laukku&neule&kaulahuivi H&M/ Bikertakki Seppälä/ Nilkkurit Ellos/ 

Nyt aloittelemaan tämä viikko(hiuksetkin harjattuina), joka tulee olemaan muuten aivan pyllystä! Inventaarion vuoksi töitä kuutena päivä ja sinä yhtenä vapaapäivänä menen tietysti Turkuun kouluun. Eli jos musta ei kamalasti kuulu, niin olen luultavasti nukahtanut töiden jälkeen vaatteet päällä sohvalle ;–)  Hyvää maanantaita puput!