Ammmmsterdam!

Kun miettii, mitä Amsterdamista jäi päälimmäisenä muistiin, niin tulee ensimmäisenä mieleen joko a) kaikki ne katukuvaa värittävät seksikaupat&coffeeshopit, b) se ruuan&alkoholin määrä, mitä me ahmittiin tuolla ollessamme tai c) pyörät. Niitä oli lukossa joka kulmalla, sillankaiteessa ja no, mihin ikinä niitä sai vaan lykättyä. Ja huvittavaa kyllä, tietä ylittäessäkin pelotti enemmän pyörän kuin auton alle jääminen.

Desktop1-1

Yllä olevista saattaa huomata, että mä olen vihdoin iskenyt Amsterdamin kuvien kimppuun. Luulin kuvanneeni siellä paljonkin, mutta olin ilmeisesti väärässä. Kuvat keskittyivät lähinnä kaupungin kuvailemiseen, eikä oikeastaan mihinkään muuhun. Taisin olla tuossa vaiheessa jo pikkuisen väsynyt kameran kantamiseen ;-) 

Nyt peiton alle, toivotaan, että ensi viikosta tulee yhtä mukava kuin tästäkin!