A little piece

Mä en ole tainnut ikinä pahemmin esitellä teille mun eteistäni. Se on aika ”hauska” tila sinänsä, sillä se on pitkä käytävä, jossa on upotettu kaapisto ja naulakko, ovet sekä makuuhuoneeseen, että kylpyhuoneeseen ja jälkimmäistä ovea vastapäätä on vielä pieni syvennys. En tiedä mihin tarkoitukseen se on alunperin suunniteltu, mutta minulla pienessä syvennyksessä on lipasto täynnä vaatteita sekä kapea kokovartalopeili. Ja jumalaisen ihanaa tapettia. 

7.22-1

Kaikki vääntelivät naamaansa tuolle turkoosille, kun löysin kyseisen tapetin jostain alekorin pohjalta. Ei kiinnosta, musta se on ihanaa. Jos en olisi muuttanut tähän aikoinaan Juhon kanssa, olisin varmaan laittanut tuon tapetin eteisen sijaan makuuhuoneeseen ;-) Joku blogia kauan lukenut saattaa muuten muistaa, että mulla oli samaista tapettia seinillä myös silloin, kun asuin äidin luona. Se tosin oli metallinhohtoista, kahdelta seinältä violettia ja kahdelta valkoista. Ne näkyvät mm. tässä ikivanhassa postauksessa. 

Lipaston päällä oli talven ajan valosarja, mutta se sai viime viikolla hiukan keväisemmän ilmeen. Aurinkolaseja, pieni kasa kynsilakkoja ja hiukan korujakin. Oh, kun on kivaa asua asunnossa, joka saa olla vapaasti turhamaisen tyttömäinen. Hihi!