3xSpringLooks

Ei ole tullut pitkään aikaan tehtyä inspiraatiokollaaseja teille näytettäväksi, vaikka väsäilen niitä jatkuvasti omaksi huvikseni. Tämä alla oleva täyttää myös tuon huvituskriiterin, vaikka sen tarkoitus olikin toimia kuvituksena eräälle tammikuiselle koulutyölleni. Olen vissiin hiukan liian orientoitunut bloggailemaan, kun koulutehtäviäkin on vaikea tehdä ilman asiaan liittyviä kuvia ;-) 

Kollaasissa on kolme ihanan keväistä asukokonaisuutta, jotka vetäisin vaikka heti päälleni jos a) sattuisin omistamaan noin kauniita vaatteita tai b) ulkona ei olisi edelleen aivan pirun kylmä. Unelmoin noiden vaatteiden lisäksi siitä, että Budapestin kadut olisivat maaliskuun lopulla jo niin lämpöiset, että voin pyörähdellä siellä balleriinoissa. Ah ja voih! 

Koko näytön kaappaus 16.1.2012 115632-1


Asu no.1 trenssi-DSguared/ mekko-H&M/ laukku Marc Jacobs/ loaferit-Topshop/Asu no.2 nahkatakki-Balmain/ nilkkurit-Jeffrey Campbell/ mekko Erdem Melanie/ Asu no.3 shortsit-Gina Tricot/ hattu-Jane Norman/ laukku Maje/  


Minkä asuista pukisitte mieluiten? 

Ps. kertokaahan mulle muruset HETI kun tämä kevään hehkutus tulee korvistakin ulos. Mulla vaan on tapana aina suunnata katse tulevaisuuteen hiukan liiankin ajoissa :-)