WELL-ORGANIZED

Sain hiukan lisäsäilytystilaa viime viikolla, kun siskoni poikaystävä kävi porailemassa reikiä seiniini. Muutaman hyllyn lisäksi saatiin seinään isketyksi naulakko, jonka ostin muinoin jo siihen pikkuiseen yksiööni. Eihän siinä kestänyt siis kuin 1,5 vuotta saada se seinälle ;-) No joka tapauksessa, antiikkityylinen ihanuuteni sai kunniakseen kantaa hattu ja sekä kaulakoruja. Aika kätsy, etten sanoisi. Kerrankin hatuilleni on oma paikkansa ja kaulakorutkaan eivät mene ihan niin helposti solmuun! 

24.14-1

Ps. Mä luulin muuten omistavani VÄHÄN kaulakoruja, koska en käytä niitä juuri milloinkaan. Aika hyvin mä olen niitäkin näköjään kyllä haalinut… Pitäisi vissiin opetella käyttämään niitä, etteivät jää ihan vain koristeiksi :–)

Translate: New wall hanger to keep my necklaces organized!