This is my Bible!

2.1

Joulupukki oli ihan selvästi lukenut mun joululahjalistani, sillä se toi mulle yhteensä jopa neljä kirjaa, jippii! Alimmaisena löytyy Anni-tontun antama, Mariela Sarkiman kirjoittama&kokoama Make up Bible, jota olen ehtinyt selailemaan vasta ihan vähäisen. Opus kun tosiaan on aikamoinen raamattu, sillä sieltä tuntuu löytyvän vaikka mitä. Ja bongaavan kamalasti ”tuttuja” naamoja. Sen päällä lepäilee serkulta saatu Sushi-kirja. Tää saattaa olla kevyttä vihjailua siihen suuntaan, että a) tavalliset maki-rullat alkaa kyllästyttämään tai b) mun pitää vääntää sille useammin kyseistä herkkua…

DSC04242

Toiseksi päälimmäisenä löytyy Lauren Conradin L.A Candy, jota en edes tiennyt haluavani, ennen kuin Sohvi sen mulle ojensi. Mä olen aloitellut sen lukemisen jo, ja vaikkei Laurenin verbaalinen anti ehkä olekkaan mitään kovin rikasta, niin kyllä se silti aika hyvin uppoo iltasatuna ennen nukkumaan menoa. Päälimmäisenä komeilee kummitädin antama, Cecilia Ahernin Lahja. Huomaa, että joku tädinhöppänä on tainnut lukea mun blogiani ;-) 

Jollain teistä samoja opuksia hyllyssä? 

Nyt kipaisen keittämään teetä ja hyppään sänkyyn Hollywood-karkkini kanssa, hyvää yötä!