There’s more to life than hair, but it’s a good place to start!

Olen mä ehkä vähän sekaisin, kun tosiaan menin postiin ihan vailla tietämystä, että mikä paketti mua siellä odottaa. Jos aivot muistuttas vähän vähemmän siivilää, niin olisin vissiin muistanut, että mähän olin antanut viime viikolla yhteystietoni, kun kysyttiin, että haluanko hiustuotteita testaukseen. No oujee, totta kai. Iloinen yllätys olikin, kun paketista paljastui kaksi putelia Aussie-rakkaitani. 

DSC04733-2

”With Australian Queensland Macadamia Nut extract, infuses moisture into dry, damaged hair helping condition and smooth. Aussie’s unique formula, with Australian Queensland Macadamia Nut extract, helps condition and smooth hair. Native to Australia, the Queensland Macadamia Nut is rich in oils, and has been used in Australia for centuries.”

Miracle Moist-tuotteet sopivat hyvin vahingoittuneilla, kuivilla ja onnettomille(♥) hiuksille. Aika sopiva kuvaus tällä hetkellä mun blondatuille latvoilleni. Ne tuntuvat kovin karheilta, ja Maija suosittelikin niille proteiinia. (Osaako joku  muuten suositella hyvää tuotetta tähän tarkoitukseen?) Mä tosin uskon, että jo näiden käyttäminen saattaapi auttaa pehmittämään kutrini entiselleen! 


Vielä tosin eivät ole päässeet testiin, kun mä pirulainen pesin hiukseni juuri eilen illalla. Joudun siis odottamaan näiden käyttämistä ainakin, mm, kolme päivää eli ikuisuuden! Saattaa olla, että huijaan omaa hiustenpesurutiiniani hiukan….


Niin ja kiitos Aussielle testituotteista, seuraavaksi voitte lähettää vaikka Australialaisen komistuksen, sekin mahtuu kyllä tänne minun asuntooni….