So tired!

Aivot lyö täysin tyhjää, on meinaan ollut sellanen päivä tänään et huh huh! Päivän ohjelmaan ei ole kuulunut muuta, kuin koulutehtävien vääntämistä, mutta vihdoinkin ne on tehtynä huomista varten. Olen tällaisten asioiden kanssa vähän turhan perfektionistinen ja teen varmaan ihan liikaa turhaakin työtä. Se alkaa tuntumaan, kun kokopäivätyön ohessa yrittää tehdä asiat niin, että on niihin itse tyytyväinen. Asiaa ei auta myöskään yhtään se, että sain viimeisimmästä tehtävästä parhaan arvosanan, joten tahdon tietenkin saman tästä seuraavastakin :-) 

Onneksi päivää sentään piristi kiireetön aamuhetki uusien minihiilari-sämpylöiden ja Clipperin red fruits&aronia-teen kanssa. 

buu

Nyt aivot narikkaan eli jotain ruokaa kurisevaan mahaan ja Gleetä peiton alta katsellen. Toivottavasti teillä on ollut vähän mukavampi maanantai :–)