REGAL

OHhhoh, syvät anteeksi pyynnöt katoamisesta, taisin unohtaa mainita täällä blogin puolella, että kipaisin loppiaisen kunniaksi Ruotsin risteilylle tyttöjen kanssa. Mä unohdin ilmoittelemisen lisäksi tietysti ottaa kameran mukaan, mutta katsellaan tässä joku päivä, jos mun siskon pokkarista löytyis jotain julkaisemisen arvoista. Meillä oli odotusten mukaisesti ihan superhauskaa, ja nyt tuntuukin taas ihan tylsältä olla kotona Forssassa, buhuu! Lähti mun mukaani laivalta sentään jotain piristävää, meinaan alennuksessa ollut Regalin kello. Olen etsinyt pienen ikuisuuden kultaista teräskelloa, ja siellähän niitä oli ainakin neljä kappaletta. Mä kuitenkin ihastuin eniten tähän, jossa on rannekkeessa kultaisen lisäksi tumman ruskeaa. Kuvaan se pääsi poseeraamaan Turusta tiistaina mukaan lähteneen clutchin kanssa, joka keikkui mukana tuolla risteilylläkin varsin näppärästi. 

DSC04281-1DSC04289-1

Clutch Gina Tricot 10e/ Rannekello Regal 12,90e

Ps. Terkut sille kivalle lukijalle joka kertoi laivalla olevansa blogini lukija (vaikka ihmettelitkin, että miten voin olla näin lyhyt ;-))! Mietin vaan tässä, et miks mä aina törmään mun lukijoihini kun olen huppelissa? Annan hyvän vaikutelman ainakin….