Om mani padme hum

Tänään kopsahti vihdoinkin postiluukusta faketattoos.se:n lähettämä kirjekuori, joka sisälsi muutamia testikappaleita heidän ihan mahtavasta feikkitatska valikoimastaan. Live today, die tomorrow- teksti oli itseasiassa yksi mun ehdottomista lemppareistani heidän valikoimastaan, loput olivatkin sitten vähän erikoisempia valintoja minulle, mutta hauskoja toki nekin :-) Hindulaisuuden symboli om-tavu tuntui aluksi hiukan kornilta, mutta itseasiassa tykästyin siihen aika paljon, kun sitä olen päivän tuossa ranteen sisäsyrjässä tuijotellut! Jos joku ei ollut yhtä daiju lukiossa kuin minä eli päntännyt kaikkia uskonnon kursseja läpi ja jopa kirjoittanut sitä, niin kiinnostuneille lisää kyseisen tavun merkityksestä löytyy täältä!

DSC04986-1

DSC05038-1

DSC05004-1

DSC05047-1

Tatuoinnin saatu blogin kautta lahjaksi Faketattoos.se:ltä!

JA loppukevennykseksi kuva kaksariyrvistyksen kaunistamasta Pauliinasta, joka poistui tänään ensimmäistä kertaa tiistain jälkeen vilttipesästään. Saattoi ehkä olla vähäsen kylmä. Niin ja vaatetus on vähän tuollaista tylsän puoleista. Syytän siitä sitä tosiseikkaa, että mun pää alkoi särkeä jo pelkästä vaatteiden valitsemisesta. Siispä mentiin tuollaisessa suht turvallisella musta/beige/luumun liila- combolla. Ihan toimiva vissiinkin, vaikka hiukset olisi kyllä voinut harjata ennen pesästä poistumista ;-) Ei sitä nyt aina voi kaikki ihan nappiin mennä.. 

DSC04997-1


Translate: Some fake tattoos that i got from faketattoos.se. These are so amazing! And horrible photo of me freezing outside. So cold in Finland, hurr!