loving versace

H&M:n ja Versacen yhteistyömallisto Cruise Collection tulee myyntiin tämän viikon torstaina H&M:n nettikauppaan. Mä olin niin onnekas, että sain viime viikkoisella showroom visiitilläni lahjaksi juuri sen, mitä tuosta mallistosta himoitsin. Se joku, on tuo ihana rannekoru, josta killuu jos mitäkin ihanuutta. Tarkempaa kuvaa rannekorusta, ja muustakin mallistosta pääset katsomaan TÄSTÄ!


DSC04652-1

DSC04420-1


rannekoru saatu lahjaksi H&M:n showroomilta

Mun tekisi ehkä vähän mieli tuolle rannekorulle korvakorukavereita ja oikeastaan kummat vaan noista kelpaisi. :–) Oletteko te ajatelleet tuhlailla pennejänne joihinkin noista kaunokaisista? Sen voin ainakin sanoa, että mun rannekoruni on aivan ihana. Se tuntuu täysin loppuun asti ajatellulta kaikkine pienine yksityiskohtineen. Hyvin Versacea siis!