H&M SS12, again….

Jostain syystä mä katson aina innolla myös miesten mallistojen uudet tuulet. Varmaan mun tiedon janoni on vain niin ehtymätön, että se on pitänyt siirtää miestenkin muotiin :-D Joka tapauksessa, alla olisi muutamia kokonaisuuksia H&M:n SS12 miesten puolelta. Mua viehättää erityisesti toi hiukan nörttimäinen/hipsterimäinen lookki. Silmää hivelevät siis vajaa mittaiset lahkeet, seilorihenkiset neuleet, t-paidat ja takit, purkkarit ja nörttilasit. Myös miesten kangaskassit näyttää suhteellisen kuumalta, puhumattakaan tuosta ihanan kylläisestä värimaailmasta. 

Lowres3-1

Alla muuten näkyy vielä kokonaisuudessaan sekä miesten että naisten mallistot. Kannattaa vilaista ainakin jälkimmäinen, sillä siellä näkyy paljon niitä värikkäämpiä vaatekappaleita, joita minä en tosiaan hypetä ihan yhtä innolla kuin jotkut saattavat :-)