H&M SHOWROOM 11.1

Mulla ja mun kameralla oli tänään hiukan parisuhdedraamaa. En ehkä kiinnittänyt siihen tarpeeksi huomiota, joten se päätti kiusallaan kusta kaikki kuvat. Ilkeä pikku kapine.

 Teidän helpotukseksenne mä sain sen sisuksista sentään jotain kuvia kaivetuksi tämän päiväiseltä Helsingin minireissulta, jonka pääpointtina oli mennä kurkkimaan Versace for H&M:n Cruise Collectionia. Aika nami se olikin, vaikka nuo pastellit ei sitten sytytä mua yhtään. Ainakaan vielä..

aa

Ja joitain muita herkkuja H&M:n kevätkokoelmasta: 

a1

Löytyykö jotain kivan näköistä? Mun on ainakin pakko saada tuo pääkallosormus, se on kuin tehty osaksi mun sormus..öh, kokoelmaani?

Niin ja tiedättekö mikä mäihä. Ainoa asia, josta todella innostuin tuossa Versace-mallistossa komeili mun giftbagissäni, juhuu! Arvaatteko mikä ihanuus on kyseessä? :-)