Have a bite

Mä olen tuntenut itseni tällä viikolla jo kahdesti täysin tietämättömäksi tämän hetkisestä maailman menosta. Ensimmäisellä kerralla järkytyin siitä, etten tiennyt, että Versacelta tulee toinenkin yhteistyömallisto H&M:n kanssa. Olen aika varma, että olen lukenut jonkun lehdistötiedotteen, joka sivuutti asiaa, mutta olin silti kuin puulla päähän lyöty kun sähköpostiin kilahti kutsu ihastelemaan kyseistä mallistoa. 

Toisen kerran järkytyin eilen. Jonottelin ihan rauhassa Gina Tricotin kassoille massiivisen alesaaliini kanssa, kunnes iskin silmäni värikkääseen putelivuoreen kassojen edessä. Ginan omia huulikiiltoja ja kynsilakkoja. Excuse me, koska tällaisia on alettu valmistamaan? Yritin vastustella, ja mietin niitä n. 200 pulloa, jotka mua odotteli kotona, mutta heeeei…kattokaa nyt tota? Lutunen omenan vihreä söötissä pikku pullossa. Asiaan ei tietenkään vaikuttanut se, että kyseinen sävy saattaapi olla aika kuumaa kamaa tänä keväänä….

4.1-2

Niinpä mun kivat -75%-alessa olleet sormukset sai arvoisensa kumppanin. Niin, ja en edes yritä valehdella, että noi oli ainoat mitä ostin eilen Turusta. Eihän sitä lasketa, että ostin mm. Zarasta takin? Eihän? Varsinkaan, kun mä en oikeasti tarkitse yhtäkään takkia…