GOTHIC NINJA

Tänään kulkee teksti erittäin tahmeasti, joten mennään vähäsanaisesti suoraan asiaan. Me todella yritettiin eilen tyttöjen kanssa saada otettua musta asukuvat, mutta siitä ei oikein tullut mitään. Kannattaisi vissiin nakittaa kuvaaja töihin ennen kuin se on hörppinyt puolikkaan pullon punaviiniä ;-) 

Joten, tässä olisi vain yksityiskohta eilisestä asusta, joka oli mulle muuten erittäin mieleinen. Uusi aleista löytynyt kimonojakku sai kaverikseen hiukan goottimaiset asusteet korujen ja pääkalloin koristellun clutchin johdolla. 

DSC05116-1


Kimono KappAhal/ Clutch Spirit Store/ Sormukset Gina Tricot&Seppälä/ 

Nyt mun pitää mennä pakkaamaan laukkuni, jotta voin lähteä huomenna muutaman päivän työmatkalle Vantaalle. Niin viralliselta kun tuo kuulostaakin ja niin kivaa kuin onkin nukkua hotellin lakanoissa, niin tällä hetkellä ei kiinnostaisi pätkääkään muu kuin kotona löhöäminen, buhuu! 

Kiinnostaisko nämäkin?