DIP-DYE

Mä olen tässä vähän mietiskellyt niinkin tärkeitä asioita, kuin hiusteni värjäämistä. Olen loputtoman kyllästynyt tylsään yksivärisyyteen ja mietinkin, että pitäisikö vetäistä samanlaiset värjäyssessiot kampaajani kanssa kuin viime talvenakin. Himoittelisin meinaan jälleen vaaleita latvoja. 

2.41-1Downloads5212.5-1


Kuvat viime vuoden keväältä (himottelis hiuksien lisäksi ehkä myös vähän tuo silloinen elopaino..) 

Värjäytin hiukseni takaisin yksivärisiksi muistaakseni siksi, että en jaksa ravata jatkuvasti paikkailemassa vaaleaa tyvikasvuani, joka pilkisteli ikävästi tumman värin alta. Nyt puolestaan mietiskelisin, että pitäisin alla tämän hiukan vaaleamman ruskean, joka on vain muutaman asteen omaa kuoantaloani tummempi. Niin ja ne latvat tietenkin vaaleiksi. Mitä mieltä te olette? Onko kontrasti liian pieni? JA onko kukaan nähnyt liukuvärjäystä käänteisenä? Siis niin, että latvat olisivatkin tummemmat kuin tyvi. Sekin voisi näyttää mielenkiintoiselta :-)