Cuties!

Joo-o, hiukkasen on hidasta toimintaa täällä päässä, koska nyt vasta pärähtäis esittelyyn kaksi lisäparia siitä massiivisesta Spartoo-tilauksesta. Tällä kertaa olisi vuorossa kaksi paria aivan mahtavia, ”matkakokoisia” Couleur pourpren balleriinoja! Ne on suunniteltu niin, että ne pystyy taittamaan ja kantamaan mukanaan niille tarkoitetussa pussukassa. Ihan ehdoton ykkönen kesäreissuille. Saattavat näyttää hiukan ruttusilta reppanoilta noin ensi silmäyksellä, mutta jalassa ovat ihan mahtavat. Ja supermukavat! 

24.1-1

24.11-1

Ulkonäkö hämää ja saa ne näyttämään ihan kangastossuilta, mutta ulkopohjaa lukuun ottamatta ovat muuten ihan täyttä nahkaa. Ei siis mitkään ihan turhat baltsut kyseessä :-) Mä itse ostin nämä pienoisesta alennuksesta niillä mun Spartoon kanssa yhteistyöstä saaduilla lahjakorteilla, mutta jos kiinnostus heräsi, niin noiden taitettavien hinnat liikkuvat yleensä n. 50-70 euron paikkeilla! 


Translate: two pairs of new ballerinas from Couleur Pourpe!