Buhuu..

Arvatkaapa mikä valtava paketti räjähti tänään pitkin mun olohuonetta, kun olin ensin saanut sen vaivoin kannettua neljänteen kerrokseen? NO SE SPARTOO. Se spartoo, joka piti sisällään kolmet ballerinat, yhdet nilkkurit, Converset ja yhdet helkkarin hienot saappaat, joiden kanssa mulla on ongelma. Haluatteko nähdä kuvia vai tuleeko kenkiä jo korvistakin ulos? 

muru

Niin ja se ongelma. En tiedä johtuuko se tosta neljänteen kerrokseen kiipeämisestä, geeneistä vai ylimääräsestä ihrasta, mutta mulla on hervottomat pohkeet. Otin riskin ja tilasin itselleni iiiihanat Vagabondin pitkävartiset saappaat. Arvatkaapa meneekö pohkeesta ylöspäin? Noup. Siispä pikku enkelini, kertokaapa minulle a) voiko niitä venyttää suutarilla tai ihan kotikonstein tai b) oletteko ikinä käyneet laitattamassa suutarilla kenkiin resoriset venykkeet, jotka joustavat(mitä se maksaa)? Noissa on jo omasta takaa pikkuiset, mutta pohdin josko niitä suurentaisi. Ja onko Helsingissä suutareita, jotka takaavat tekevänsä työt päivän sisällä? Auttakaa poloista, en millään halua luopua noista, nyyh! Tästä pääsette vielä kurkkaamaan kyseiset kengät, jos tarvitsette havainnointiapua. IIiso halaus jos osaatte auttaa, pus!