Ah, Paris my love!

Onneksi olin ollut tiistaina ahkera ja ajastanut teille paljon postauksia, sillä tuon päivän jälkeen mä en ole pistänyt nenääni kertaakaan kaksioni ulkopuolelle saati sitten avannut tietokonetta, sillä täällä ollaan oikein kunnolla kipeitä. Olen yrittänyt viihdyttää itseäni neljän seinän sisällä niistämisen lisäksi katselemalla DVD-boxejani läpi ja tänään olikin vuorossa The Hillsin kolmas tuotantokausi. Meinasin alkaa itkemään, kun katselin jaksoa, jossa Lauren ja Whitney olivat Pariisissa. Skumpat Eiffel-tornin juurella ja ranskalainen aksentti, oih!

Siitä tuli mieleeni se, etten ole vieläkään julkaissut teille kaikkia interrail-kuviani. Joten keksin itselleni uutta viihdykettä ja aloin kahlaamaan/muokkaamaan Pariisissa otettuja kuvia lävitse. Niitä vaan on niin PALJON! Katotaan jos saisin ne joskus julkaistuakkin ;-)  Näitähän löytyy kyllä jo täältä ja täältä! Hajosin muuten ihan täysin kun katselin tuon viimeisimmän linkin kuvia, pikkaset silmäpussit oli meinaan tytöillä :-D 

Pariisi

Pariisi1

Pariisi2

Tiedättekö, mä niin haluan lähteä jonnekkin. Mulla ja Lauralla on tällä hetkellä itseasiassa sellaset lentoliput, joilla pääsee melkeinpä minne vaan Eurooppaan. En oikein tiedä minne tahtoisin. Menisinkö johonkin jo käytyyn paikkaan vai ihan uuteen kohteeseen. Toisaalta kaipaan niin monen kaupungin katuja, mutta toisaalta esimerkiksi Barcelona kuulostaa hyvältä, samoin Istanbul.. Onko teillä ehdotuksia? :-)