2ndhand couch

Te ette olekkaan tainneet tehdä vielä lähempää tuttavuutta mun sohvani kanssa, ettehän? Se on vähän tuollainen vanha herra eikä värityskään ole ehkä se minun ykkösvalintani, mutta minulla on kolme syytä, joiden takia ei tuollaiset pikkuviat juuri kiinnosta. 1) Siinä on oikein kiva loikoilla teemuki kädessään, 2) se on minun ihka ensimmäinen sohvani ja 3) sain sen isosiskon kaverilta ihan naurettavan halvalla, olisinkohan maksanut siitä 70 euroa. Joten papparainen saa siis minulta yllin kyllin rakkautta ja näyttää se vähän pirteemmältäkin nykyään, kun olen hukuttanut sen lukuisten tyynyjen ja torkkupeittojen alle. Sohvan yläpuolella näkyy muuten viimeisimpiä sisutushankintojani. Kävin toissa viikolla Ikeassa hakemassa itselleni hiukan kaikkea tarpeellista mm. nuo koivun väriset tauluhyllyt. 

DSC04900-1

DSC04906-1

DSC04905-1

Mä puolestani olen ollut sohvani kanssa tässä muutaman päivän hiukan turhankin läheisessä kanssakäymisessä. Nimittäin, töttöröö, minähän olen tietysti kipeä. Pikku kuumetta, pikku yskää ja edelleen tämä sietämätön päänsärky. Onneksi maailma näyttää hiukan paremmalta kun makoilee sohvalla teekuppi kädessä ja telkkarista pauhaa Glee. Ainiin, olen varmaan unohtanut myös kertoa, että mulla on nykyään telkkari! Sain sen ja dvd-soittimen äidiltäni, jolla ei ollut niille enää tarvetta. Hoh, oon aika onnen likka! 


Translate: My 2ndhand couch! Maybe not the prettiest one, but so comfy. And best place to hang out now, becouse i have a flu, buhuu!