YUMMY PARISSss!

Taidan olla hiukan kieroutunut. Mulla on kamala nälkä ja jääkaappi irvailee mulle, koska en ole taaskaan muistanut täyttää sitä. Kieroutunutta tässä on se, että mitä tämä nälkäinen Pauliina oikein tekee: alkaa katselemaan kuvia Pariisilaisista herkuista. Onkohan tämä nyt sitä kuuluisaa naisen logiikkaa? 

(Vaikka ruuat näyttävätkin syötävän hyviltä, me kuvailtiin enemmän Pariisissa ruokia kuin todella syötiin niitä. En tiedä miksi, mutta jostain syystä ei vaan ruoka maistunut. Onneksi korvattiin se vahinko Amsterdamissa. Tosin pitäydyn edelleen siinä teoriassa, että oltiin jossain passiivipilvessä, koska kukaan nainen ei oikeesti voi syödä niin paljoa, kun me siellä syötiin :-D)

DSC00814DSC00975-1DSC00823-1DSC00835DSC00862DSC00907-1

PARIS 2.-5.10.2011


Eikö näytäkkin pahalta? Täydellisen kuohkeita macaronseja, erilaisilla herkuilla täytettyjä patonkeja ja käsin tehtyä suklaata, hyh. Taidan mennä etsimään hapankorppua kaappien uumenista..vaikka suoraan sanottuna tekisin tällä hetkellä mitä tahansa, jotta saisin sen patongin, mitä rouskuttelin tuolla muutama kuukausi takaperin. Se oli täytetty ääriään myöten tuoreella tomaatilla ja brie-juustolla, nami. 

PS. Olen unohtanut kertoa, että mulla ja Lauralla on taas uusi reissu suunnitteilla. Tällä kertaa tosin viikon tai pari vaan :-)