X-MAS!

Mun oli tarkoitus alunperin toivotella jouluja jo aamusta, mutta kun mun siskoni päätti eilen illalla kaapata mut yökyläilemään niin se suunnitelma menikin sitten vähän pipariksi. Tänään ollaan puolestaan käyty siskon kanssa ensin äidin luona syömässä napamme täyteen jouluruokaa(oikeesti, ähky!), isällä katsomassa kuinka pikkusisko loisti onnesta availlessaan joululahjojansa sekä vielä tädin luona moikkaamassa joulupukkia. Hyvin tapahtumarikkaan päivän päätteeksi on kai ihan okei vajota peiton alle joululahjakirjan ja teemukin kanssa? Hyvä. 

21.121-1

Joulua juhlin suhteellisen simppelissä asustuksessa, se siskon kaappaaminen kun tosiaan tuli vähän puun takaa, enkä ollut pahemmin miettinyt vaatteitani vielä. Tämä siis veteli hyvin epäjoulumaisesti harmaameleeratussa t-paidassa, puoleen sääreen ulottuvassa maksihameessa ja nahkatakissa. Asusteiden virkaa toimitti helmikorut ja Espritin kello. 

24.12

Nyt tosiaan vetelehtimään sängyn puolelle, huomenna kun olisi suunnitelmissa muun muassa perinteinen joululounas Mamman luona sekä viinin maistelua ainakin serkun ja Lauran voimin. 

Niin ja hei PS. jotta postaus olisi mahdollisemman sekainen, niin vähän joulumieltä vielä kaikille: