Wanha Markki

Pukin kontista löytyi eilen jotain, joka lämmitti erityisesti mun sydäntä, sillä kummitätini oli ostanut mulle Wanhan Markin kosmetiikka. Jos ette ole vielä kuulleet kyseisestä ”yrityksestä”, niin tässä teille pieni tiivistelmä, joka on napattu yrityksen nettisivuilta: CLICK!

”Wanha Markki on Ylistarossa sijaitseva taiteilijakoti. Talon isäntäpari, taidemaalari Heikki Laaksonen ja keraamikko Liisa-Cristiina Laaksonen, ovat remontoineet pohjalaisen pihapiirin entisaikaiseen loistoonsa. Päätalossa toimii isäntäparin työtilojen lisäksi lahjatavaramyymälä ja pitopalvelu. Piharakennukset ovat 

pääosin Eläinten vanhainkodin käytössä ja kesäisin siellä toimii myös kahvio ja käsityöläismyymälä. 

Eläinten vanhainkoti on Suomessa ainoa laatuaan. Olemme toimineet vuodesta 1999 lähtien ja olemme löytäneet kodin jo usealle sadalle lopetusuhan alla eläneelle eläimelle. Toimimme vapaaehtoisvoimin ja rahoitamme toimintaamme taidemyynnistä saaduin varoin. Eläimet voivat tulla viettämään eläkepäiviä rakkauden ja rapsutusten merkeissä.” 


Sen lisäksi, että Wanha Markki rahoittaa toimintaansa erilaisten taide-esinein,  myyvät he myös puhdasta ja korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, jonka tuotto ohjataan myös eläinten vanhainkodille. Tuotteita saa ostettua Stockmann ja Sokos-tavarataloista sekä joistain sisustusliikkeistä, mutta myös Wanhan Markin omasta nettikaupasta: CLICK!

Minun paketistani kuoriutui tämän näköistä kosmetiikkaa: 

DSC03893-1

DSC03896-1

DSC03902-1

Vaniljainen palasaippua, sekä jalka- ja käsirasvat, toisen tuoksuna on kookos ja toisen laventeli. Näiden lisäksi selailin Nettikaupan sivuja, ja silmääni pisti mm. kauniisti pakatut aromikynttilät sekä saunasaippuoiden nimellä kulkevat shampoot

Haluaisin vielä lopuksi painottaa sitä, että tämä ei todellakaan ole maksettu mainos, vaan ihan bloggaajan omasta tahdosta kasaan laitettu ilmoitus, jotta joku teistäkin saattaisi innostua tukemaan eläinten vanhainkodin toimintaa :-)