TOTEBAG

DSC03457-1DSC03464-1


Laukku Lindex/ ”ketun”häntä Seppälä/ pääkallo H&M/ 

How cute is my new tote bag? Supa cute! 

Olen etsiskellyt sopivaa tote bagia jo jonkun aikaa, ja oikeastaan ainoat varteen otettavat(Nythän ei siis edes mennä asiaan Mulberry yms. kumppanit) on löytynyt Romwe.com:lta, mutta kun yritän nyt hannailla sieltä tilaamista, vaikka siellä onkin kaikkea turhan houkuttelevaa. Niiden lisäksi olen kuolaillut Loxwoodin ajattomia klassikoita, mutta se hinta! Niin kovin suolainen…

Tiistaina kuitenkin nappasi Lindexistä, kun kiertelin Skanssissa joululahjaostoksilla. Todella simppeli malli ja käärmeen”nahka”pinta houkuttelivat jo tarpeeksi, mutta kun sielä vielä sattui olemaan kaikki asusteet -30% niin suorastaan juoksin kassalle. Mukaan pakottamani Juho väänteli naamaansa uudelle laukkurakkaudelleni, mutta ei paljoa kiinnostanut. Tämä on mun kassialmalaukkuni, ei paljoa rapsuta mun pyllyä jos JOKU ei tykkää ;-) 

PS. kuinka kornia on se, että hakemalla hain kaikista simppelimmän mallin ja sitten lättään sen täyteen laukkuasusteita?