The Girl with no tattoos

Kävin tänään taas vaihteeksi elokuvissa. Tällä kertaa katselun kohteena oli amerikkalaisversio Stieg Larsonin The Girl with dragon tattoo:sta ja arvatkaapa, se oli ihan mahtava. En yleensä juurikaan pidä niin synkän sävyisistä elokuvista, mutta tämä kolahti. Niin kolahti siis jo se ruotsalainenkin versio, mutta tämä eeeehkä vielä hiukan kovempaa. Leffafiilistelemässä olin seuraavissa: 


28.12


Hattu H&M/ laukku KappAhal/ neulepaita ja nilkkurit 2ndhand/ hame Mango/ rannekorut Primark+Promod/ 

PS. KETUTTAA! Tilasin tuossa joulukuun alussa H&M:ltä, ja ne tulikin sitten yhteensä kolmessa erässä. Ensiksi tuli kaksi erillistä saapumisilmoitusta, joten menin niiden kummankin kanssa paikalliselle R-Kioskille. Sain vain yhden paketin. Sanoin, että epäilisin, että siellä voisi olla toinenkin, mutta myyjän mukaan viestit olivat yhdestä samasta paketista. Okei. No sitten mulle tuli taas tekstiviesti ja lisäksi muistutusilmoitus hakematta jätetystä paketista. Menin sitten taas asioimaan saman myyjän kanssa. Taas oli vain yksi paketti myyjän mukaan. No eilen sitten menin katsomaan H&M:n omia sivujani, ja sieltä selvisi, että jossain pitäisi olla pieni paketti, joka on lähetetty minulle päin jo 7.12. Soitin kyseiselle R-kioskille ja selitin asiani. Paketti yhtäkkiä olikin siellä, joten pyysin etteivät lähetä sitä takaisin, koska minä tulen hakemaan sen sitten huomenna. Ja kappas, tänään menin hakemaan sitä ja se oli LÄHETETTY TAKAISIN! Aaaarghhhh! Taisin olla sen verta pahan näköinen, että tyttö (eri siis kenen kanssa olin aiemmin asioinut) sanoi yrittävänsä soittaa huomenna paketin perään. Toivon todella, että onnistuvat, tai mä alan boikottiin. Mur! 

Toi asukuvan irvistys on osoitettu täysin sille yhdelle R-kioskin tädille…