Sunday at home

Jos joku on sattunut saamaan sellaisen käsityksen, että täällä päässä asuu joku pikkutarkka siivousfriikki, niin ajattelin ihan tälläi kerralla kumota sen harhaluulon. Istuttiin eilen tyttöjen kanssa iltaa ja aamullahan sen taas huomaa. Ruokapöydältä on kadonnut kaitaliina, koska sille sattui kaatumaan hiukan punaviiniä ja syntymäpäivänä saadut kukat alkavat näyttämään tuskastuneen kuihtuneilta. Sohvalla makaa eilisen baarivaatteet ja lamppukin on kaikessa tohinassa mennyt huomattavan vinoon. Meikkejä ja lakkapulloja lojuu siellä täällä, sänky on petaamatta ja eilisen glögimukin reunus on täynnä allekirjoittaneen huulipunajälkiä. Tykkään ihan vähän näistä rennoista päivistä, vaikka kaikki kotona onkin hiukan rempallaan :-)

4.12-1

Nyt mä taidan kömpiä kuuman suihkun kautta tuonne edelleen petaamattomaan sänkyyn ja yritän valmistautua huomisen pikkujouluiluun. Täysin absurdi ajatus, että huomenna pitäisi mennä TAAS baariin. Olen liian vanha tälläiseen hötkyilyyn, mitä elämä on tuntunut olevan koko syksyn. Huh!