seguins&glitter

Meillä oli aika hauskat pikkujoulut lauantaina mun luona. Me leivottiin Annin kanssa salami-feta-ananaspitsaa, pilkottiin järjetön kasa dippivihanneksia ja katettiin pöytä koreaksi. Illan ehkä paras ja hauskin tapahtuma oli se, kun yrittettiin saada punkkupullo avatuksi. Ihan aluksi Anni onnistui katkaisemaan viinipullon avaajan niin, että se ”ruuvi” jäi sinne korkin sisään. Sitten se riuhto sitä pois sieltä pihtien voimien tuloksetta ja lopulta mut kutsuttiin hätiin painamaan korkki viinipullon sisälle. Runtasin sen sinne sitten aika voimalla ruuvimeisseliä apuna käyttäen ja tulos oli seuraava: pulloa pitelevän Annin mekolle ruiskusi viiniä, myös kattoon ilmestyi punasia jälkiä, jotka täytyy joku päivä maalata piiloon sekä minä. Minä yltäpäältä viinissä. Jouduin pesemään naamani ja meikkaamaan uudelleen, huuhtelemaan silmäni, käsivarteni, rintakehäni ja hiukseni. Laittamaan mun ja Annin kummankin mekot likoamaan ja nauramaan kippurassa mun katolle. Mielenkiintoista kertoa mikä tahra se on, jos joku sattuu kysymään. ”Siis eikö ookka ihan normaalia, että punkkutahrat on katossa?”

DSC03570-1DSC03563-1DSC03584-1

Me myös yritettiin ottaa kuvia mun asusta, mutta mun kuvaajani oli ilmeisesti ollut hiukan tuiskeessa kuvien laadusta päätellen…tässä siis vaan yksityiskohtia.

Jakku ja lompakko H&M/ laukku Monki/ sormukset 2ndhand ja Accessorize/

Kiinnostaisko nämäkin?