(s)c(h)ool girl

 Olin tänään ihan onneissani, kun pääsin töistä jo neljältä, joten mulla olis tilaisuus kuvata päivänasu pihalla. Tai sit ei. Päivän ainoa valoinen hetki taisi olla siinä puolen päivän aikaan ja muuten täysin pimeää. Ah, kun rakastan tätä vuodenaikaa… No kakkeli kuvia makuuhuoneessa otettuna ja asun kivoin yksityiskohtakin on tietty tossa huivin alla :-D Puin pitkän valkoisen kauluspaidan päälle pyöreäkauluksisen t-paidan, ja jostain syystä se kaulusten pilkottaminen näytti kovin hyvältä. Tää tosin pääsee sata varmasti vielä uusiokäyttöön!

DSC03467-1


Kauluspaita KappAhal/ T-paita ja ruutuhuivi Gina Tricot/ Takki H&M/ farkut Zara/ laukku Lindex/ bootsit Dinsko/ 

Kävin ylläolevissa tänään Lauran ja siskoni Annin kanssa ostelemassa Citymarketin tyhjäksi dippivihanneksista ja sipseistä, koska meillä on huomenna pikkujoulut. Tultiin yksimielisesti siihen tulokseen, ettei KUKAAN jaksa syödä joulutorttuja ja ruskeita pipareita, vaan ostettiin tarpeet metsu-feta-piirakkaa varten. Vähän erilaiset pikkujoulut siis täällä päin. Mitä sinne kuuluu? :-) 

PS. Katsokaapa myös toi toinen tämän päiväinen postaus ja äänestäkää mut askeleen lähemmäksi unelmaani!