powdered lace

Pitäisköhän hommata televisio, kun kävin tänään kolmatta kertaa reilun viikon sisään elokuvateatterissa? Ajattelin ilahduttaa Sopulin ja kysyin siltä haluaisiko se mennä tänään katsomaan Happy Feet 2:sen. Mulla oli sen verta sisäpiiritietoa, että tiesin naikkosen fanittavan kyseisen rainan ykkösversiota suhteellisen rankasti, joten päätin uhrautua leffaseuraksi ;-) 

Tanssivia pingviinejä kävin katselemessa seuraavassa tamineissa: 


3.12DSC02926-1


Mekko H&M/ neuleliivi+laukku Zara/ nahkatakki Seppälä/ nahkalegginsit Only/ bootsit Dinsko/ hattu Monki

Voin muuten kertoa tästä päivästä sen verran, että voi morjes. Heräsin aamulla siihen aikaan, kun mun olisi oikeesti kuulunut olla jo kolme minuuttia töissä. Vedin jumalattomalla kiireellä silmälasit päähän, farkut ja hupparin päälle sekä converset jalkaan. Ajoin sellasella tohinalla töihin, että ihmettelen etten murhannut jotakuta. Töissä sitten tajusin, että olin unohtanut pukea päälleni sellaset olennaiset jutut kuten sukat ja rintaliivit. Että näääin….