Nude&Grey

HOhoho, mitä kuvamateriaalia sunnuntailta. Tukka on vähän takussa naaman edessä, koska olin mystisesti kadottanut hiusharjan, huulipuna on vähän sinne päin ja vaatteetkin näyttävät jotenkin huvittavilta(ja olenko edes hiukan jumittunut noihin pliisuihin mustiin/harmaisiin/nudeihin?). Parasta näissä kuvissa on kuitenkin tuon toisen kuvan katse. Mistä lähtien mun katse on harittanut? :-DD Itsensä mollaamisesta siihen tosiasiaan, että mulla oli kerrankin valoisaan aikaan päällä jotain muuta kuin työvaatteet. Joskin pukeutumisen pääteemana oli vähän sellanen lohturiepu-idea, mutta ei välitetä siitä! 

DSC02958-1

DSC02962-1


Mekko H&M/ takki saatu lahjaksi H&M showroomilta/ nilkkurit Ellos/ kaulahuivi jc

Puuh, maanantai ja pikkujoulut kuulostaa niin mahdottomalta yhdistelmältä. Varsinkin kun ei ole hajuakaan siitä, mitä ajattelin illalla pukea. Tonttulakki on pois suljettu idea, joten älkää yrittäkö ehdottaa sitä. Muuten sana vapaa!