New York?

Niin kuin perjantaina ilmoitin, osallistuin minäkin tuohon Ellen ja Veikkauksen järjestämään kisaan, jossa etsitään bloggaajaa raportoimaan New Yorkin muotiviikoille. Homman nimihän on se, että viidestä parhaiten ääniä saaneesta henkilöstä Ellen tuomaristo valitsee sen, joka pääsee muotiviikoille katsomaan Ivana Helsingin näytöksen. Vaikka mä tiedän, että tällaiset äänestys-kisat useimmiten voittavat ne, joilla on tuhansia ja tuhansia lukijoita, halusin mä ilmoittaa pikku blogini mukaan siksi, että tässä kisassa kombinoituu niin monta mun unelmaa, ettei mitään järkeä. 

1) NEW YORK! Jos vain rahat sallisivat, ottaisin heti matkalaukkuni kainaloon ja kipaisisin Helsinki-Vantaan kauttaa New Yorkiin, sillä se on matkustusunelma numero ykköseni ollut jo pitkään. Tuon reissun jälkeen olisin sanonnan mukaan valmis kuolemaan. 

Downloads43-1

2) MUOTIVIIKOT! Okei, ketä vähänkään muodista kiinnostunut ei tahtoisin tuonne? Se tunnelma, ne ihmiset ja ah, ne näytökset. Olisi ehkä maailman sykähdyttävintä tajuta, että pääsee kerrankin osallistumaan tämän luokan tapahtumaan muutoinkin kuin netin näytössivujen kautta. Uskallan myös toivoa, että kyseinen tapahtuma antaisi roimasti lisäpotkua mun koulutus- ja urahaaveille ihan noin niinku motivaation kautta. 

3) YHTEISTYÖ ELLEN KANSSA! Mä olen ikuisuuden haaveillut siitä, että joku päivä tekisin yhteistyötä/työskentelisin jonkun arvostetun muotilehden parissa. Elle on siihen saumaan aika mahtava vaihtoehto, ja olisin enemmän kuin kiitollinen, kun saisin raportoida New Yorkin kuulumisia heille päin. 

Mitä jos mulla tosiaan kävis niin mahdoton munkki, että pääsisin New Yorkiin? No, ensinnäkin mä muuttuisin hyväksi haltiakummiksi, ja toteuttaisin teidän kaikki haaveet. Haluisittepa te sitten kuvia Starbucksin pullavalikoimasta tai räävityimmästä vesipostista. Se olis aika vähän siitä, että te auttaisitte mua toteuttamaan samalla iskulla mun kolme suurta unelmaa. 

Jos tuntuu, että mulla olisi rahkeita lähteä tuonne, niin käykää äänestämässä mua TÄÄLTÄ! 

TRANSLATE: If you like to send me into New York Fashion Week, 

please go to vote me in HERE! 

You just have to find me(yes dear) in the list and press ”Äänestä”. Thanks dears