NERD

Heräsin aamulla Laura kainalossa, hirmuinen hedari pääkopassa ja ihan siinä luulossa, että tänään on sunnuntai. Joten, jos ette tienneet, tänään ON sunnuntai. Siitä johtuen mä myös vietinkin päivääni ihan sunnuntaiteemalla. Kävin äiskän luona pesemässä pyykkiä(tai sisko pesi, mä makasin sohvalla katsomassa MTV:tä) ja viihdyttänyt itseäni huonolla huumorilla. Eli käytännössä paistellut karjalanpiirakoita siskon luona ja kikattanut kippurassa Sami Hedbergin stand up-DVD:lle. Huono huumori-kategoriaan kuuluu myös Feissarimokien läpikahlaaminen sekä kaikki mitä suustani ulos päästän. Tasokasta juttua meinaan tullut taas tänäänkin…

DSC03077-1


Pörröneule+housut H&M/ takki saatu lahjaksi H&M:n showroomilta/ laukku Zara/ kaulahuivi Gina Tricot/ nilkkurit Ellos/ 

Ei mitään käryä, saatteko irti mitään näistä nopeasti kyhätyistä asuistani, mutta pakko ne kuvat on julkaista, kun kerrankin on ollut uskomattoman paljon kuvaamistaitoisia ihmisiä hollilla. Nyt nukkumaaan, huomenna onkin sit jo toista kertaa tällä viikolla maanantai ja työaamu ;-) 

Niin ja PS. varmaan täällä on lunta! hyi, hyi, hyi…

Kiinnostaisko nämäkin?