MRS. BEIGE

Ette tiedäkkään kuinka jalo tämä Pauliina-kulta täällä ruudun toisella puolella oikein on ollutkaan. Kävin eilen istumassa elokuvateatterissa kaksi tuntia ihan vaan sen takia, että Ninnu ja Laura halusivat nähdä Twilightin. Oon niin reilu kaveri, että änkesin mukaan, ettei tyttöjen tarvi yksinään pelätä hurjia vampyyreja. Ja kävin katsomassa saman rainan viime viikolla ihan vaan tarkistaakseni, että kaikki siinä sopii noiden herkkisten silmille. Oon ihana :-) 

Tänään olin myös aika ihana. Mun perjantai-illan suunnitelmat oli niinkin hurjaa kaliiberia kuin kahvakuulalla heiluntaa ja hiusten pesua(ihan vaan vaihteen vuoksi, ei sitä nyt sentään ihan koko viikkoa viitsi vedellä samalla kuontalolla), mutta olin niin jalomielinen, että jaksoin oikein meikata ja lähteä siskon kanssa yksille. Kaakaoille. 

2.12

DSC02883-1


Paita Monki/ farkut+laukku Zara/ liivi Seppälä/ hattu H&M/ 

Sitä tosin en jaksa väittää, että pukeutuminen olisi ollut mitenkään kovin erikoista, mutta koska näitä asukuvia tipahtelee tällä hetkellä vähän turhan harvakseltaan, niin antaa mennä. Knalli, fiksaatio beigeen ja punaista huulipunaa. Ei siis mitään uutta :-) 

ja ps. en ole dramaattinen, mutta ajattelin hypätä kohta kerrostaloni katolta alas, ellen saa uutta objektiivia. Huonot kuvat MASENTAA.

Kiinnostaisko nämäkin?