MENTAL HANGOVER

Oletteko te mursut ehtineet tehdä jo aleostoksia? Mä olen tehnyt pikku sortumisia sekä netin välityksellä, että ihan kaupoissa. Fiksuja ostoksia oli tänään kulutettu Intersportin lahjakortti, jolla kiikutin kotiin uuden juoksutakin, jumppapöksyt ja paidan, sekä kivan kirkkaan violetin Adidaksen hupparin.
Niin, ja sitten ne hiukan vähemmän fiksut ostokset. Emmi menikin paljastamaan mut jo eilen, kun tosiaan pikku morkkiksissa postasin Facebookkiin, että onko ihan kiellettyä tilata itselleen kolmet kengät Nelly.com:n aleista? Pahinta tässä on se, että tilasin kolmet samanlaiset(!!) korkkarit, mutta vaan eri väreissä.
Eikä tässä valitettavasti vielä kaikki. Mä meinaan ihan yhtäkkiä muistin eilen illalla, että mullahan on vielä käyttämättä niitä Spartoon lahjakortteja, jotka sain yhteistyöstä kyseisen nettikaupan kanssa. No saatoin sit EHKÄ klikkailla kotiin päin uudet Converset, Vagabondin saappaat, korolliset nilkkurit ja kolmet ballerinat………………huh.  Onpas tämäkin taakka nyt pois sydämeltä. Uskon kuitenkin, että annatte mulle anteeksi, vaikka mulle onkin nyt tulossa postin välityksellä yhdeksät uudet kengät. Eiku perkele, kymmenet. Mähän tilasin muutama viikko sitten ne Girl with Dragon tattoo-maiharit H&M:ltä. Oon kamala…

24.121-1

Viime viikollakin mun tuli shoppailtua hiukan aletangoilta. KappAhalin asustepuolelta löytyi söpö Vintage Storiesin hiusklipsi(1.) kolmella eurolla. Tämän vihersävyisen sulkasadon uskoisin pääsevän käyttöön viimeistään uuden vuoden kekkereihin!
Se muutama postaus sitten nähty tekoturkistakki löytyi Vero Modan aleista varusteltuna -50%-lapulla, samoin kuin tuo jakkukin(2.). Se on väriltään aika messevä, sellainen oranssiin taittava kirkas punainen. Tämä kaunokainen pääsi päällekkin jo sunnuntaina, kun käytiin tyttöjen kanssa pyörähtelemässä baarin tanssilattialla. Tai mä en kyllä osaa sanoa yhtään, että missä pyörähtelin. Joten syvimmät anteeksi pyynnöt sille viattomalle tytölle, joka tuli tunnustautumaan blogini lukijaksi. En muista yhtään kuka olit, mutta muistan että annoin sulle oikein ison halin. Mahto olla nautittavaa ;-)

PS. Tänään sattui myös seuraavaa: a) käytiin varaamassa siskon kanssa miniristeily ensi viikolle. Neljä naista lähtee siis valloittamaan Itämerta loppiasena ja b) sain raahattua perseeni pitkästä aikaa jumpalle ja olen aika ylpeä, että olen edelleen hengissä. Uusi jumppapaita saattoi ehkä hiukan vaikuttaa asiaan. Mikä muukaan motivoisi naista paremmin?